Uncategorized

Rig på oplevelser efter sidste weekend

Sidste weekend havde jeg fornøjelsen af at være i Jylland sammen med to kvinder. Vi tilbragte hele weekenden sammen i et sommerhus.

For at udnytte tiden optimalt havde jeg valgt at tage toget, så kunne jeg arbejde undervejs, men hvad jeg ikke havde forudset, var, alle de oplevelser jeg blev beriget med. Oplevelser, der gjorde det svært at koncentrere sig om arbejdet.

Af frygt for at træde nogen over tæerne vil jeg undlade at komme med helt specifikke eksemplar, men jeg kan godt røbe noget. Flere af de personer jeg mødte på togturen ville jeg være i stand til at skrive en hel bog om. Togturen gav ekstrem meget inspiration til personer med kant og holdninger. For hold fast nogle holdninger de havde behov for at dele med øvrige på turen. Og graden af had hos flere jyder rettet mod sjællændere var heller ikke til at overse. Jeg ønskede ikke at lytte, men tog mig selv i det flere gange, for jeg havde svært ved at tro, hvad jeg var vidne til.

Fremme og afhentet på stationen forløb resten af weekenden roligt i sommerhuset, hvor bogsnakken gik livligt. Der blev talt om meget, blandt andet om skrive processen, hvordan det gik. To af os er i redigeringsfasen, så det var naturligt, at det også kom til at fylde en del.

Men der var mest fokus på den færdige bog. Hvordan skulle cover se ud? Der kom flere ideer på banen. Vi fik skrevet bagside tekster, der fanger. Ud fra de tekster vi endte med, var vi enige om, at en bog med den tekst ville vi selv blive nysgerrige på og købe – så det ville andre forhåbentlig også.

Et andet og vigtigt emne var bogens titel og seriens navn. Det er ved at være tid til at glemme arbejdstitler og beslutte den endelige titel til bogen og serierne. Vi er alle tre i gang med serier af bøger, som skulle navngives, så der kom brainstorm og idéudveksling.

Alle disse ting blev diskuteret, og der var god indbyrdes sparring mellem os tre forfattere. Så vi alle kunne tage toget hjem igen om søndagen beriget og klogere. Klar til at knokle videre med vores manuskripter og få dem færdiggjort.

Lige nu vil jeg ikke røbe, hvad der blev besluttet. Det kommer løbende i de kommende måneder, som tingene bliver lavet færdigt. Du kan godt glæde dig.

 

Skriv et svar

Discover more from Forfatter Pia Grønlund

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading