Uncategorized

Min sommerferie læsning bliver…

Sommerferien står for døren, og der bliver ekstra tid til at slappe af og nyde nærværet med familien. Det er dejligt at tænke på den kommende kvalitetstid sammen med mine nærmeste.

Men sommeren er også tidspunktet på året, hvor jeg får læst mere end normalt. Og i år regner jeg ikke med, bliver nogen undtagelse.

books-1099067_600

Min sommerferie læsning kommer i første omgang til at bestå af en (for mig) ny forfatter. Jeg har ikke læst Henriette Vesterbaks bøger, men nu skal det være. Og jeg ser frem til at læse hendes to bøger:
– 14 dage i Austin
– Uofficielt din

Derefter kaster jeg mig over en for mig kendt forfatter, nemlig Maya Banks. Hendes Slow burn-serie har jeg aldrig fået læst, så det er besluttet, at det er på tide at få læst dem også. Serien består af tre bøger, som hedder:
– Pas på mig
– Beskyttet af dig
– Endelig sikker

Så er der vist ikke flere læsetimer i sommersolen, da jeg også ønsker at nyde tid med familien. Men skulle det utænkelige ske, at jeg faktisk når at læse mere hen over sommeren, så må det være forfatteren Anna Todd, jeg starter på. Jeg har længe haft hendes After-serie stående i reolen, men endnu ikke fået læst dem. De fem bøger i serien hedder:
– Mødet
– Tvivlen
– Faldet
– Lykken
– Begyndelsen

reading-925589_600

Det skal nok blive en god læse sommerferie. Har du pakket bøger? Eller tænkt over, hvilke bøger du ønsker at læse i din sommerferie?

Hvis du har, så del det gerne med mig. Jeg elsker at blive inspireret og høre om andre forfattere, end dem jeg allerede kender.

God læselyst og god sommer.

Skriv et svar

Discover more from Forfatter Pia Grønlund

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading