Uncategorized

‘Mørke hemmeligheder’ er en mørk og barsk historie

Den sidste bog i Pretty-serien var anderledes end de andre. Læs her, hvad der gjorde den anderledes end de to forrige.

Titel: Mørke hemmeligheder (Pretty 3)
Forfatter: M. Leighton

Bagsiden:

Sig Locke er politibetjent ind til benet. Han tror på rigtigt og forkert og ikke så meget indimellem. Men så møder han Tommi, som uventet slår benene fuldstændigt væk under ham. Hvad Sig ikke ved, er, at hun bærer på en hemmelighed så stor, at selv ikke han kan afsløre den. Men Sig har heller ikke været helt ærlig. Kan kærligheden vokse i et spind af løgne? Eller vil sandheden ødelægge dem begge?

Mørke hemmeligheder er tredje selvstændige bind i den storsælgende erotiske serie Pretty-serie.

Min læseoplevelse:

Den tredje og sidste bog i serien er noget tungere at læse end de to forrige, som var yderst velskrevet og medrivende. Handlingen er ikke særlig opløftende og kan til tider virke lidt langtrukken – og med en lille grad af for mange gentagelser af næsten det samme handling. Det erotiske er ikke særlig frækt eller pirrende. Jeg blev aldrig rigtig grebet af bogen, som jeg blev af de to første.

Min anbefaling:

De to første bøger kan jeg på det varmeste anbefale, men jeg kan ikke på samme måde anbefale denne. På den anden side er bogen heller ikke total håbløs – bare et niveau under de andre og det er synd og skam.
Jeg har omtalt de to første og følte mig også lidt forpligtet til at tage den sidste med, selvom den ikke får min varmeste anbefaling.

Jeg ser alligevel frem til at læse andre bøger af hende, for hun er en dygtig forfatter, som kan skrive i verdensklasse. Dette her er sikkert bare en enlig smutter niveaumæssigt.

Skriv et svar

Discover more from Forfatter Pia Grønlund

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading